Unieke designs voor jouw paraplu & wandelstok

Transformeer alledaagse accessoires in jouw persoonlijke stijlstatement. Of het nu gaat om een bedrijfslogo of een compleet uniek ontwerp, wij brengen jouw visie tot leven op paraplu's en wandelstokken.

Over ons

Ontwerp dat spreekt: jouw paraplu, jouw verhaal

Ontdek de kunst van personalisatie met Pluvioso. Wij transformeren jouw paraplu en wandelstok in een canvas van individualiteit. Kwaliteit ontmoet creativiteit – klaar om jouw stempel op de wereld te drukken?

vakmanschap

Kunstig design in elk detail

Elk stuk is een meesterwerk bij Pluvioso. Onze toewijding aan vakmanschap is zichtbaar in de minutieuze aandacht voor detail die we in elk ontwerp leggen. Van de initialen subtiel ingegraveerd in een wandelstok tot een op maat gemaakt patroon dat de kroon spant van uw paraplu, we verzekeren dat elk product een verlengstuk is van uw persoonlijke expressie.

Door samen te werken met Pluvioso kiest u voor een erfgoed van design en innovatie. Onze ontwerpers en ambachtslieden verenigen traditionele technieken met hedendaagse esthetiek, resulterend in functionele kunstwerken die meer zijn dan alleen een accessoire.

Pluvioso

"België is gespecialiseerd in regen, wij in publiciteitsparaplu’s.

Klassieke en moderne, zwarte of gekleurde regenbogen, voor elk seizoen, voor elke beurs.

De nattigheid wordt droogweg gezellig."

laatste realisaties

Exclusieve inzichten in recente projecten